Sam (Supply Chain Analist)

Sam heeft 2 hbo opleidingen afgerond en inmiddels 20 jaar werkervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Momenteel werkt hij al 12 jaar bij zijn huidige werkgever in de rol van Productieplanner en Warehouse Supervisor. In deze functie is Sam verantwoordelijk voor het maken van de productieplanning van 6 afdelingen, deze bestaan uit 12 productielijnen. Sam stelt de productieplanning op uit klantorders, productiehistorie en forecast vanuit de verkoopafdeling. Daarnaast is Sam verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, inkoop van grondstoffen en als Warehouse Supervisor stuurt hij 4 magazijnmedewerkers aan. In 2020 heeft Sam als onderdeel van de projectgroep het SAP-systeem geïmplementeerd bij zijn werkgever. Daarbij was hij verantwoordelijk voor de begeleiding/training van de medewerkers over de werking van het systeem. Na 12 jaar is Sam toe aan een nieuwe uitdaging. Hij is op zoek naar een coördinerende rol binnen de Supply Chain.

Sam denkt in oplossingen en kijkt buiten de bekende kaders om tot nieuwe mogelijkheden te komen. 
In zijn huidige functie bekleedt hij meerdere rollen. Dit gaat hem goed af, omdat hij georganiseerd en gestructureerd te werk gaat. Sam kan goed samenwerken in teamverband en staat open voor inbreng en meningen van zijn team. Hij analyseert informatie kritisch voordat hij een conclusie trekt en laat zich ook niet zomaar beïnvloeden in een discussie. Sam is een vriendelijke en behulpzame collega.

Sam heeft een opzegtermijn van één maand, is beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de productieplanning van 6 afdelingen;
  • De productieplanning afstemmen op basis van orders, voorraden in Europese locaties en afgegeven forecast door de sales afdeling; 
  • Evalueren van de behaalde productiecijfers en hier correctieve acties op nemen; 
  • Grondstoffen inkopen op basis van de productieplanning;
  • Contact met vaste leveranciers;
  • Back-up functie van magazijncoördinator, waaronder het aansturen van 4 magazijnmedewerkers en het verzorgen van verzenddocumentatie en douanepapieren; 
  • Lid van het project team implementatie van SAP; 
  • Medeverantwoordelijk voor het design van het SAP systeem en begeleiden van de dagelijkse gebruikers;
  • Fungeren als het aanspreekpunt bij problemen met het SAP systeem en waar nodig is trainingen en uitleg over het systeem geven. 

Functie

Supply Chain Analist

Leeftijd

44

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, SAP (EWM/ ECC/ FIORI/ GTS), JD Edwards, I-scala, AS-400, Mercury, Citrix Metaframe